BABS voor jullie huwelijksceremonie

Jullie BABS voor iedere vorm van trouwen

Trouwen in het buitenland? Trouwen op een zaterdagavond? Willen jullie elkaar opnieuw het jawoord geven? Of gaan jullie een geregistreerd partnerschap aan? Ieder huwelijk verdient een sprookje te zijn en dat is wat ik er samen met jullie van ga maken.

Om een goed beeld te krijgen, spreken we af in jullie woonomgeving. Ik neem de tijd om naar jullie verhaal te luisteren. We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie, die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik hoop dat we binnenkort kennismaken!

Lieve Marion, echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Een bruiloft is niet alleen het jawoord

Als trouwambtenaar kom ik de meest prachtige locaties en de beste weddingplanners, fotografen, musici en andere mensen die betrokken zijn bij een bruiloft tegen. En omdat een bruiloft al genoeg stress met zich meebrengt, help ik graag een handje. Ik breng jullie graag met ze in contact.

Mijn liefde voor jou is dieper dan de oceaan, voller dan de volle maan, warmer dan de stralende zon. Ik had echt geen idee dat ik zoveel liefde voelen kon.

Jip