Wie is jullie BABS?

Gepassioneerd, enthousiast & nieuwsgierig

Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn.  Ik heb een geweldige baan! Ik ben Persoonlijk, liefdevol en enthousiast. Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens. Trouwen als prinsen en prinsessen in sprookjes. Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Ja, ik wil! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft. 

Graag neem ik jullie aan de hand mee naar een ceremonie die betoverd en vooral ook bijblijft. Je kunt trouwen op de plek waar je maar wilt, op ieder tijdstip en alle dagen van het jaar. De toon van jullie dag wordt gezet met een mooie ceremonie, 1 die gevuld is met liefde.  

Naast mijn werk als zelfstandig trouwambtenaar met mijn eigen bedrijf Marry On en mijn werkzaamheden als BABS voor de gemeente Moerdijk, ben ik bestuurslid van de stichting 'Leuke Dingen Dag', beter bekend als het vergeten kind. Een dankbare taak om de vergeten kindjes een dag te geven waarop ze absoluut niet vergeten worden.

Marion van Merode Balkhuyzen

Beëdigd trouwambtenaar. Ceremoniespreker. Boerendochter. Getrouwd. Moeder van 2. Lachebek. Regelaar. Perfectionist. Eigenwijs. Onafhankelijk. Vrolijk. Positief. Gelukkig!

Drinken we binnenkort een bakkie koffie?

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Lieve Marion, Echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Mag ik met jou lachen, huilen, alles delen. Overdag of in de nacht, wanneer kan me niet schelen. Mag ik met jou reizen, ontdekken, op avontuur gaan. Maar dan wel samen met jou want in mijn eentje is er niets aan.

Jip