Reacties

Want wie kan het nu beter zeggen dan andere bruidsparen?

Zij zeiden al 'Ja, ik wil!'

Zij hebben met mij gewerkt, zij hebben hun verhaal met mij gedeeld.  Hun huwelijk werd de mooiste dag uit hun leven en deze ervaring willen ze graag delen

 

Eric en Sabine

Marion, onze ceremonie is geworden zoals we die voor ogen hadden. Wij trouwden met ons "vijven" Dankjewel lieve Marion.

Lieve Marion, Echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Sander & Renate

Lieve marion, Wij hebben genoten van onze bruiloft, echt alles is goed gegaan en precies verlopen zoals we in gedachten hadden! Ik denk dat wij de ceremonie ook het bijzonderste vonden van alles. Echt, wat een mooie woorden zijn er verteld. Dankjewel!

Marion is een ontzettend leuke trouwambtenaar. Ze voelt haar bruidsparen goed aan en is een echt mensen-mens. Haar ceremonies zijn gevuld met liefde en de juiste dosis humor. Wij zien haar hier weer graag terug. Marry-on! Vera Groeneveld Banqueting manager Landgoed Wolfslaar

Rob & Manouk

"Ben je op zoek naar een leuke trouwambtenaar? Dan zou ik zeker voor Marion gaan! Ze zorgt voor een persoonlijke, liefdevolle ceremonie met een knipoog;)! Ze doet er alles aan om er een onvergetelijk moment van te maken. Super!" Tante Marion, wij vonden het echt een geweldige dag! Via onze fotograaf "Vrouwenhof21" ontvingen wij het bericht: "Meestal zijn BABS-en best saai maar jullie tante deed het zo leuk!

Lieve Marion, Wat heb je ons gelukkig gemaakt met de manier waarop je de ceremonie hebt gedaan, het was mooi en ontroerend.

Vincent & Marieke

"Als bruidspaar met een samengesteld gezin, was het voor ons heel belangrijk dat onze 4 kinderen een grote rol speelden bij onze ceremonie. Wij hebben een kleinschalige ceremonie gehad in het bijzijn van onze kinderen en ouders. Marion heeft op een fantastische manier invulling gegeven aan dit moment. In een voorgesprek hebben de kinderen uitgebreid kennis met haar kunnen maken en voelden zij zich dus op de trouwdag zelf volkomen op hun gemak. Dit maakte onze trouwdag voor ons extra speciaal!" Deze week, 4 maanden later, ontving ik van Marieke en Vincent een geboortekaartje. Maurits Vincent geboren! Dit maakt het voor mij als trouwambtenaar heel speciaal.

Hi Babsje, super bedankt voor de prachtige trouwdag die je gisteren aan mijn ouders hebt gegeven. Op 4 augustus 1958 getrouwd en op 4 augustus 2018 in het park van Breda, onder een heerlijk zonnetje renewal of vows. Ze hebben er enorm van genoten en wij van hun. Dikke kus van ons allemaal

voorlezen uit het prentboek

Lieve trouwmevrouw, dankjewel voor de mooie ceremonie! Wij vonden het super! Tijdens onze ceremonie waren er 19 kinderen getuigen van ons JA woord en jij wist dit op een wel heel ludieke manier extra kracht bij te zetten door voor te lezen uit het prentboek "Hopeloos verliefd" In het boek ontmoet prins Valentijn zijn Berendien en zij zijn hun hele leven ontzettend verliefd en gelukkig gebleven!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?