Getrouwd worden door een BABS

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Marion van Merode Balkhuyzen

Jullie huwelijk wordt persoonlijk, intiem, een bijzonder samenzijn met al jullie geliefden. Je hebt de keuze te kiezen voor een trouwambtenaar van de gemeente of je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar, een BABS.

Wat is een BABS?

Een BABS is een beëdigd trouwambtenaar die tevens benoemd is door een gemeente. De BABS neemt de tijd om naar jullie verhaal te luisteren en zorgt ervoor,  dat  jullie huwelijksceremonie leuk, speciaal en persoonlijk gaat zijn.

Ook is het mogelijk een benoeming en beëdiging voor 1 dag te krijgen om een huwelijk te sluiten. Zodoende wordt de mogelijkheid geboden getrouwd te worden door een kennis, een vriendin of zelfs je vader of moeder.

Punt van aandacht : Trouwen is voor bruidsparen vaak de dag van hun leven.   De Huwelijksvoltrekking, het JA woord  is op deze dag een moment dat grote zorgvuldigheid en professionaliteit vraagt. Leg contact met de vakbekwame BABS Tegenwoordig wordt in verschillende gemeentes op verzoek elk willekeurig persoon benoemd en beëdigd om een huwelijk te voltrekken en wordt volledig voorbij gegaan aan het VAK van de trouwambtenaar.

Wie kan een BABS zijn?

In principe kan iedereen de bevoegdheid van de gemeente en rechtbank krijgen om een stel in de echt te verbinden, maar je kunt er als bruidspaar ook voor kiezen om een zelfstandige trouwambtenaar (BABS) jullie huwelijk te laten voltrekken. Zij/hij neemt de tijd om jullie te leren kennen, weet als geen ander hoe je van een standaard ceremonie iets bijzonders maakt en maakt jullie dag 100% persoonlijk! Het zet de toon van jullie dag!

Neem het heft in eigen hand en kies zelf jullie trouwambtenaar . Ik reis met jullie mee door Nederland en als het kan ook door Europa. Van locaties in een kasteel, een schip, strandtent, hotel, je eigen tuin, alles wat je bedenken kan. Kinderen betrek ik bij de ceremonie door hen onderdeel van de ceremonie  te maken. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij in de tuinkamer gaan we kijken of “de klik” er is. Ik bespreek wat jullie wensen zijn  en daar wordt jullie ceremonie mee gevuld.  

Ik ben minstens 1 uur voorafgaande van het huwelijk op de locatie en check ik of alle details aanwezig zijn en kloppen zoals deze zijn besproken. Ik maak een praatje met de leveranciers zodat het tijdens het JA woord vlekkeloos verloopt. 

Om elk bruidspaar volledige aandacht te kunnen geven neem ik een beperkt aantal bruiloften per maand aan. Met name de maanden april-oktober zitten snel vol, dus wacht niet te lang en vul hier direct het contactformulier in om te checken of ik beschikbaar ben op de meest fantastische dag van jullie leven.

Mocht je gevraagd worden als BABS biedt ik een 1 dag coaching aan. Ik probeer je in 1 dag zoveel mogelijk bij te brengen, zaken die belangrijk zijn en die er echt toe doen. 

De prijs hiervoor bedraagt 250,00 incl btw, incl lunch.

Lieve Marion, Echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Gepassioneerd, enthousiast & nieuwsgierig

Trouwen als prinsen en prinsessen  in sprookjes.Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft. Achter elk aanzoek schuilt een verhaal. Wat is jullie verhaal?

Hier lezen jullie mijn verhaal

Mijn werkwijze

Een huwelijk is speciaal, bijzonder en persoonlijk. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, we gaan terug naar waar jullie verhaal begon en we werken samen toe naar jullie huwelijk. Maar we genieten vooral ook van de weg naar jullie huwelijk toe, die weg moet net zo bijzonder zijn als de dag zelf.

Bekijk de uitgebreide werkwijze

Kennismaking

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleidt. En dat wil ik graag van jullie horen!

De voorbereiding

Naast jullie verhaal is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en hoe ik daar aan bij kan dragen.

Nauw contact

De weken voor jullie bruiloft hou ik nauw contact met de weddingplanner om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het jawoord geven. Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?