Vrienden van Marry

De juiste mensen & locaties voor een sprookjeshuwelijk

Een bruiloft is heel veel werk, daar help ik graag bij!

Als trouwambtenaar kom ik de meest prachtige locaties en de beste weddingplanners, fotografen, bruidsmodezaken en andere mensen die betrokken zijn bij een bruiloft tegen. En omdat een bruiloft al genoeg stress met zich meebrengt, help ik graag een handje. Ik breng jullie graag met ze in contact.

Luxurious weddings

Will you marry Us?

Dit spiksplinternieuw concept is bedacht door 2 dames uit de trouwbranche;

Caroline is fotograaf en Marion is BABS (trouwambtenaar). 2 collega’s die alles uit de kast halen om het bruidspaar de mooiste dag van hun leven te geven. Wat ons tweetjes bindt is de passie voor het mooie vak, ons streven naar perfectie en het plezier om met een professioneel team een geweldige dag te realiseren. Een spiksplinternieuw concept bedacht door 2 ervaren dames uit de trouwbranche.

Een geweldig samenwerkingsverband
Jullie bruiloft tot in de puntjes geregeld door professionals uit de trouwbranche.
Bij dit nieuwe concept bundelen wij met essentiële partijen onze jarenlange expertise, ervaring en liefde voor het vak om het bruidspaar een onvergetelijke unieke dag te bezorgen. Geen dertien in dozijn maar een totaalpakket met overzichtelijke duidelijke levering van diensten en afspraken door een uniek team van topleveranciers uit de trouwbranche. De professionele samenwerking met het team AllIn4Love
Wij regelen jullie dag tot in detail! Met 1 vast aanspreekpunt staan wij met ons top team klaar, om jullie dromen werkelijkheid te maken. Allemaal super gedreven en ervaren partners, die graag samenwerken en gaan voor topkwaliteit.
Wij zien het als een eer om jullie dag tot iets fantastisch te maken. De dag waarin mensen elkaar belofte doen, een die gebaseerd is op wederzijds respect, op vertrouwen, op eerlijkheid en openheid naar elkaar en een diepe, oprechte genegenheid en liefde voor elkaar. Jullie liefde voor elkaar is puur, is eerlijk en wij willen van jullie liefde graag een geweldige herinnering maken. Het maakt niet uit wat voor afkomst je hebt, hoe je in het leven staat, of je trouwt als man-vrouw, vrouw-vrouw, man-man, religie of kleur.

Meer weten?

Singer/songwriter

Paula Leek

Paula Leek

De mooiste liedjes gezongen voor jullie bruiloft!

Een bezig bijtje, begonnen met zangles in Schagen op de popschool waar ik in het bandje Bullet terecht kwam. Mooie optredens, toen al en stonden we zelfs op popweekend Schagen, in het voorprogramma van Krezip, Direct en Van Dikhout. Na dit leuke avontuur ben ik door gerold naar een project van Danone in samenwerking met Nickelodeon. Ik heb een kinder-cd opgenomen met 13 nummers, een vlotte pop cd voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Hierbij zijn 6 clips opgenomen die te zien waren in de reclames op Nickelodeon ( nu op youtube). De single "alle letters op een rij" was uitgebracht, en al snel uitverkocht. Van hieruit door naar Engeland om samen met nog 2 andere meiden de groep de Wildfowers te vormen. We hebben eerst 5 nummers opgenomen in de studio van Elliot Kennedy in Sheffield. Daarna ben ik voor een paar maanden terug gegaan naar Nederland en op mijn 18de vertrok ik voor ander halve maand naar Londen, daar hebben we veel optredens gedaan en gerepeteerd tot we erbij neer vielen. Ook hebben we een dag in de studio geschreven met Sasha Scarbeck die o.a "You're Beautiful" heeft geschreven voor James Blunt. Als klap op de vuurpijl bleek dat 2 nummers die we hadden opgenomen waren geschreven door Gary Barlow, Take That. Zij moesten eind Oktober spelen in Belfast in een Arena waar 16.000 man in kon en wij hadden de eer om alle 3 de avonden in het voorprogramma te mogen staan. Eveneens stond na ons Sophie Ellis Baxtor in het voorprogramma. Terug gekomen in Nederland heb ik auditie gedaan voor het Conservatorium in Amsterdam waar ik ben aangenomen, 4 jaar heb gestudeerd en mijn eind examen opdracht goed heb afgesloten. Tegenwoordig ben ik druk met een piano show samen met de mannen van Reckless, genaamd Funky Keyz. Wij spelen alles van toen en nu en werken veel met verzoekjes. Dit vul ik aan met optredens tijdens huwelijksceremonies, feestavonden, verjaardagen, doopvieringen, kraamfeesten, in restaurants en word ik gevraagd voor studio werk voor DJ's radio (bv VHU Europe) en reclames. Af en toe val ik in bij de Booming Piano's, Piano en Co XXL en Funky Piano's. Verzoekjes indienen kan altijd bij mij. Neem daarom gerust contact met mij op voor de mogelijkheden, om jullie huwelijksceremonie of feestje een extra mooie toevoeging te geven met live muziek en jouw nummer.

Meer weten?

Singer Songwriter

Fotograaf

Cfoto

Jullie dag perfect in beeld!

Caroline legt jullie huwelijk gedurende de dag vast op journalistieke wijze. Ze brengt jullie dag perfect in beeld, ze legt al jullie mooie, spannende momenten en emoties vast. Jullie bruidsfoto's worden een prachtig en sterk verhaal, een dierbare herinnering. Als bruidsfotograaf gaat ze onopvallend te werk zodat haar aanwezigheid bijna onopgemerkt blijft. Doordat ik gebruik heb mogen maken van de prachtige foto's van Caroline, heeft mijn website de juiste toon en uitstraling gekregen.

Meer weten?

Ella Tholhuijsen

E-Promotion Films Oudenbosch

Because great Moments deserve great Memories

Ik wil mensen laten genieten van mijn passie voor het filmvak. Wat ik heel belangrijk vind in mijn films, is mensen raken door de kracht van de beelden, maar vooral ook de kracht van de muziek. Emotionele beelden, mooie woorden van familie of vrienden,  maar ook de grappige momenten worden gevangen in prachtige beelden. Jullie eigen Wedding Story! Voor nu veel plezier tijdens de voorbereidingen  en wie weet tot gauw.

Meer weten?

Videograaf

Patisserie

Cake 5

Exclusive Cakes & Macarons

Wij vinden het leuk om te weten voor wie we een bruidstaart gaan maken. Daarom ontvangen we jullie graag in ons atelier bakkerij, zodat we tijdens een persoonlijk gesprek de wensen voor de taart kunnen bespreken. De bespreking is uitsluitend op afspraak zodat we de volledige aandacht voor jullie hebben.

Meer weten?

Bruidskleding

Weddings

Weddings Rotterdam

De grootste bruidsmodezaak van Nederland

Weddings in Rotterdam  heeft een bijzonder uitgebreide collectie aan bruidsmode met alle toonaangevende merken. Je vind hier trouwjurken in allerlei silhouetten, materialen, stijlen en maten. Van kant tot satijn, van maat 34 tot 60, van nauwsluitend tot prinses.

Trouwjurken shoppen bij Weddings ziet er als volgt uit: je wordt warm verwelkomt door de gastvrouw en krijg wat te drinken aangeboden. De zoektocht naar jouw droomjurk kan nu beginnen! De winkel beschikt over privé pasruimtes waar je in alle rust kunt passen. Een van de ervaren topstylistes zal jou helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk. We bespreken jouw wensen en gaan samen opzoek naar dé jurk. Vervolgens kan je terecht in de accessory room, die  van boven tot onder gevuld is met sieraden, sluiers, bruidsschoenen en haaraccessoires. Om de geslaagde shopsessie af te sluiten en te vieren dat jij jouw droomjurk hebt gevonden, proosten we met een glaasje champagne. Dit is trouwjurken shoppen bij Weddings Bruidsmode!

Meer weten?

Bruidsmode dames

Sarto Undici

Roelof Hartstraat 11 Amsterdam

FILOSOFIE

Sarto Undici  is specialist op het gebied van heren maatwerk, zoals het maatpak, -jasje, -hemd en -overjas. Vanuit ons klassieke en sfeervolle pandje in de Roelof Hartstraat adviseren wij (Martijn en Kasper) u graag op het gebied van de stoffenkeuze, pasvorm en kleur van het maatwerk.

Het perfecte eindresultaat en 100% tevredenheid van de klant is ons doel. Door onze passie en ruime ervaring met dit product, ondersteund door de samenwerking met een gerenommeerd Europees atelier en het ruime aanbod stoffen, kunnen we dit verwezenlijken.

Persoonlijke en professionele service staan bij ons centraal en we maken daarom graag een afspraak met u. Maar kom gerust binnen lopen om te oriënteren en even kennis te maken

Meer weten?