Mijn werkwijze bij jullie huwelijksceremonie

Een uiterst persoonlijke ceremonie die raakt, recht doet en bijblijft

Een huwelijk is speciaal, bijzonder en persoonlijk. En vooral jullie huwelijk verdient het om een sprookje te zijn. Om alles goed te regelen, zonder stress, zonder haast en zonder dat we iets vergeten, werk ik volgens een vooraf bepaalde werkwijze. Ik denk met jullie mee en laat niets aan het toeval over.  

Om alles goed te regelen, zonder stress, zonder haast en zonder dat we iets vergeten, werk ik volgens een vooraf bepaalde werkwijze. Ik denk met jullie mee en laat niets aan het toeval over. Ik hoop dat we binnenkort kennismaken!

Mijn werkwijze

Kennismaking

Eerst maken wij een afspraak om elkaar te leren kennen en jullie huwelijkswensen te bespreken bij mij thuis onder het genot van een bakkie koffie.  Deze kennismaking is gratis. Wanneer wij denken, JA,-het klikt- dan maken we een vervolgafspraak. Wanneer we een vervolggesprek inplannen gelden onderstaande vergoedingen.

Voor een wettelijk huwelijk in Nederland hanteer ik een tarief van € 900,00
Niet inbegrepen zijn de  gemeentelijke legeskosten en eventuele eenmalige benoeming voor mij als Buitengewoon Ambtenaar voor 1 dag die een Gemeente berekend. Gemeentelijke huwelijksleges zijn kosten die je altijd moet betalen om te kunnen trouwen. Deze kosten verschillen per gemeente en soms ook per dag en huwelijkslocatie. Kijk voor de tarieven op de website van de gemeente of informeer bij afdeling burgerzaken.
Daarnaast geldt een kilometervergoeding (€ 0,45) per km, vanaf Hoeven.
De tarieven voor een renewal of vows (herbevestiging ) is gelijk aan dat van een wettelijk/ceremonieel huwelijk.

Voor huwelijken  in het buitenland hanteer ik een speciaal tarief. Buiten het tarief van € 1.000,00 komen de volgende kosten:

  1. Vlucht
  2. Hotelovernachting inclusief diner en ontbijt.
  3. Eventuele autohuur
  4. Kilometervergoeding  (0,45) per km.

Wettelijk verplichte legalisaties, apostilles, eventuele vertaling en inschrijving van de huwelijksakte in Nederland. Dit wordt veelal geregeld vanuit de organisatie/weddingplanner in het buitenland. Let op: hieraan zijn kosten verbonden.
Indien er meerdere documenten gelegaliseerd dienen te worden zijn daar ook extra kosten aan verbonden. Voor een overzicht verwijs ik jullie graag naar de FAQ

De voorbereiding

We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag.

Twee uitgebreide ontmoetingen

  • Interviews van jullie samen & individueel
  • Mogelijkheid dierbaren te laten interviewen
  • Begeleiding (schrijven of uitspreken) Vows
  • Schrijven & vormgeven ceremonie
  • Ceremonie op de huwelijksdag
  • Veel persoonlijke aandacht

Goed contact

Ik luister graag naar jullie verhaal om zodoende een geweldige speech voor te bereiden. Wanneer jullie mij als zelfstandig trouwambtenaar inschakelen is bijna alles mogelijk. Jullie hebben de regie in welke plaats jullie gaan trouwen. Marry-on trouwt jullie in iedere gemeente van Nederland. Dit regelen wij samen.

Ik zet de mogelijkheden voor jullie op een rijtje;

Trouwen jullie in een gemeente in Nederland  en jullie worden graag getrouwd door mij word ik voor één dag benoemd als trouwambtenaar voor deze gemeente. Wanneer jullie trouwen in de gemeente Moerdijk, kan ik jullie helaas niet trouwen. Ik heb wel heel veel leuke collega's die jullie graag trouwen.

Willen jullie op een bijzondere locatie of op een afwijkend tijdstip trouwen?

Ik help jullie hier graag mee en zal jullie hierin goed adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het JA woord geven

Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Een bruiloft is niet alleen het jawoord

Als trouwambtenaar kom ik op de meest prachtige locaties en tref daar vaak de beste weddingplanners, fotografen en  musici aan. Een goed en strak bruiloft organiseren vergt enorm veel tijd en energie. Graag ben ik jullie helpende hand. Ik breng jullie graag met deze vakmensen in contact.

Gepassioneerd, enthousiast & nieuwsgierig

Trouwen als prinsen en prinsessen en baronnen in sprookjes... Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Ja, ik wil! Drie kleine woordjes .............Zo laat ik jullie het huwelijk ook ervaren. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en  bijblijft. Achter elk aanzoek schuilt een verhaal. Het verhaal van jullie liefde!

Hier lezen jullie mijn verhaal

Vanaf nu nog meer verbonden door het kleine woordje "ja" Alle liefde en geluk vandaag en nog lang hierna

Jip