Ceremoniespreker tijdens jullie bruiloft

Voor jullie bruiloft in Nederland en het buitenland!

Ook voor een ceremoniespreker zijn jullie bij Marry On aan het juiste adres. Een mooie speech tijdens jullie ceremonieel huwelijk. Het zal net zo bijzonder, mooi, puur en intiem zijn. Een 'jawoord' met een personal touch!

Wat is een ceremonieel huwelijk?

Een ceremonieel huwelijk is anders dan een wettelijk of burgerlijk huwelijk. Tijdens een ceremonieel huwelijk trouwen jullie  niet 'voor de wet'. De feestelijke ceremonie  plannen  jullie op ieder willekeurig moment en ook op iedere locatie, zelfs in het buitenland. Jullie kunnen trouwen waar en wanneer je maar wilt, zelfs op zaterdagavond op een mooi Spaans eiland of het vaste land.

Wanneer jullie graag "dicht bij huis" willen trouwen kan dit ook, bijvoorbeeld in jullie eigen achtertuin.

Mijn werkwijze

Een huwelijk is speciaal, bijzonder en persoonlijk. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, we gaan terug naar waar jullie verhaal begon en we werken samen toe naar jullie huwelijk. Maar we genieten vooral ook van de weg naar jullie huwelijk toe, die weg moet net zo bijzonder zijn als de dag zelf.

Bekijk de uitgebreide werkwijze

Kennismaking

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleidt. En dat wil ik graag van jullie horen!

De voorbereiding

Naast jullie verhaal is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en hoe ik daar aan bij kan dragen.

Nauw contact

De weken voor jullie bruiloft hou ik nauw contact met de weddingplanner om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het jawoord geven. Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Gepassioneerd, enthousiast & nieuwsgierig

Trouwen als prinsen en prinsessen  in sprookjes. Daar is mijn fascinatie voor het huwelijk op zeer jonge leeftijd al begonnen. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die raakt en ook voor altijd bij blijft. Achter elk aanzoek schuilt een verhaal. Wat is jullie verhaal?

Hier lezen jullie mijn verhaal

Zullen we samen, gewoon samen. Het maakt niet uit wat, hoe of waar maar zullen we samen, samen met elkaar

JIP