Trouwen op ieder moment

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand
Marion van Merode Balkhuyzen

Jullie bepalen zelf waar jullie huwelijk gaat plaatsvinden.  Wat verwachten jullie van de mooiste dag van je leven? Alles is mogelijk en ik help jullie daar graag bij.  Trouwen kun je op iedere dag van de week, en ieder seizoen van het jaar. De lente en zomer zijn bij uitstek de trouwseizoenen maar hoe prachtig kunnen de herfst en winterseizoenen zijn. 

Jullie maken de keuze. 

Trouwen op 1e Kerstdag of een andere feestdag? Geen probleem, ik zal er zijn.  Trouwen op zaterdagavond om klokslag 12 uur? Noem mij een locatie en ik ben aanwezig. 

Jullie huwelijk precies zoals jullie het willen!

Mijn werkwijze

Een huwelijk is speciaal, bijzonder en persoonlijk. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, we gaan terug naar waar jullie verhaal begon en we werken samen toe naar jullie huwelijk. Maar we genieten vooral ook van de weg naar jullie huwelijk toe, die weg moet net zo bijzonder zijn als de dag zelf.

Bekijk de uitgebreide werkwijze

Kennismaking

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleidt. En dat wil ik graag van jullie horen!

De voorbereiding

Naast jullie verhaal is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en hoe ik daar aan bij kan dragen.

Nauw contact

De weken voor jullie bruiloft hou ik nauw contact met de weddingplanner om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het jawoord geven. Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Lieve Marion, echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Een bruiloft is niet alleen het jawoord

Als trouwambtenaar kom ik op de meest prachtige locaties en tref daar vaak de beste weddingplanners, fotografen en  musici aan. Een goed en strak bruiloft organiseren vergt enorm veel tijd en energie. Graag ben ik jullie helpende hand. Ik breng jullie graag met deze vakmensen in contact.