BABS voor jullie ceremonieel huwelijk

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand
Marion van Merode Balkhuyzen

Trouwen in het buitenland of op een onofficiële trouwlocatie?  Dan ben ik graag jullie ceremoniespreker.

Trouwen jullie in het buitenland?

Wanneer jullie graag willen trouwen op een romantisch strand op Ibiza, in het mooie Florence of in het romantische Parijs, het is allemaal mogelijk!  Ik ben graag jullie ceremoniespreker die met jullie meereist, Op de locatie zorg ik ervoor dat jullie getrakteerd worden op een  onvergetelijk moment. Hoe leuk is het om op dat moment aan elkaar de trouwbelofte uit te spreken.

Persoonlijke trouwbelofte

Weddingvows , wie heeft hier nog nooit van gehoord?

Een geweldig Amerikaans gebruik. Wij noemen het de huwelijksbelofte. Het zijn de momenten, ervaringen en geloftes die jullie  naar elkaar gaan uitspreken en waarmee jullie elkaar eeuwige trouw beloven.

Ik hoop dat we snel kennis kunnen maken!

Mijn werkwijze

Een huwelijk is speciaal, bijzonder en persoonlijk. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, we gaan terug naar waar jullie verhaal begon en we werken samen toe naar jullie huwelijk. Maar we genieten vooral ook van de weg naar jullie huwelijk toe, die weg moet net zo bijzonder zijn als de dag zelf.

Bekijk de uitgebreide werkwijze

Kennismaking

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleidt. En dat wil ik graag van jullie horen!

De voorbereiding

Naast jullie verhaal is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en hoe ik daar aan bij kan dragen.

Nauw contact

De weken voor jullie bruiloft hou ik nauw contact met de weddingplanner om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het jawoord geven. Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

27 juli 2018 - Lieve Marion, echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Een bruiloft is niet alleen het jawoord

Als trouwambtenaar kom ik de meest prachtige locaties en de beste weddingplanners, fotografen, musici en andere mensen die betrokken zijn bij een bruiloft tegen. En omdat een bruiloft al genoeg stress met zich meebrengt, help ik graag een handje. Ik breng jullie graag met ze in contact.