Huwelijk van gelijk geslacht

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand
Marion van Merode Balkhuyzen

Een huwelijk is een overeenkomst tussen twee mensen, het maakt niet uit, man-vrouw, vrouw-vrouw, man-man, religie of kleur. Een overeenkomst waarin mensen elkaar belofte doen, een overeenkomst die gebaseerd is op wederzijds respect, op vertrouwen, op eerlijkheid en openheid naar elkaar en een diepe, oprechte genegenheid en liefde voor elkaar. Jullie liefde voor elkaar is puur, is eerlijk en ik wil jullie liefde graag een naam geven. Het jawoord met een personal touch, precies zoals jullie het willen.

Voor het eerste gesprek nodig ik jullie uit mij mij thuis. Wanneer er een "klik" is plannen we het tweede gesprek in bij jullie thuis.  Ik probeer altijd thuis  bij het bruidspaar op de koffie te gaan zodat ik een totaalbeeld krijg van jullie.  De thuissituatie is de meest relaxte en je mag lekker jezelf zijn. Ik neem ik de tijd om naar jullie verhaal te luisteren. We starten bij de eerste ontmoeting, de eerste date en jullie eerste kus om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Ik begeleid jullie, ik ondersteun jullie en help jullie waar nodig. Alles om van jullie huwelijk een sprookjeshuwelijk te maken!

Mijn werkwijze

Een huwelijk is speciaal, bijzonder en persoonlijk. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, we gaan terug naar waar jullie verhaal begon en we werken samen toe naar jullie huwelijk. Maar we genieten vooral ook van de weg naar jullie huwelijk toe, die weg moet net zo bijzonder zijn als de dag zelf.

Bekijk de uitgebreide werkwijze

Kennismaking

Ieder sprookje heeft zijn eigen verhaal wat tot jullie trouwplannen heeft geleidt. En dat wil ik graag van jullie horen!

De voorbereiding

Naast jullie verhaal is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat jullie wensen voor de bruiloft zijn en hoe ik daar aan bij kan dragen.

Nauw contact

De weken voor jullie bruiloft hou ik nauw contact met de weddingplanner om er voor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland.

Huwelijksvoltrekking

En dan is het zover! Jullie gaan elkaar het jawoord geven. Dat is het enige waar jullie je druk om hoeven te maken, de rest regel ik.

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Lieve Marion, echt zo erg bedankt voor gisteren, het was boven alle verwachtingen, het was perfect. Je hebt zo mooi gesproken. Wij vinden jou een lieverd! Dank je wel voor alles!

Een bruiloft is niet alleen het jawoord

Als trouwambtenaar kom ik op de meest prachtige locaties en tref daar vaak de beste weddingplanners, fotografen en  musici aan. Een goed en strak bruiloft organiseren vergt enorm veel tijd en energie. Graag ben ik jullie helpende hand. Ik breng jullie graag met deze vakmensen in contact.